PVCVisoki ekološki standardi postavljeni su već u proizvodnom procesu proizvođača PVC profila, u kojem se koriste najkvalitetnije sirovine i materijali koji omogućuju da prozori i vrata čuvaju Vaš dom te jamče dugogodišnje korištenje istih s nepromijenjenim svojstvima.

Proizvođači PVC profila raspolažu sa nizom profila koji se razlikuju svojim oblikom, tako da i najzahtjevniji kupci mogu odabrati oku ugodan profil koji se po kvaliteti nimalo ne razlikuju jedan od drugog.

Prilikom zamjene stolarije u stanovima ili kućama kupci se večinom odlučuju za PVC stolariju koja je po cijeni povoljnija a po toplinskim performansama bolja od aluminijske ili drve stolarije. PVC profili svojim linijama i bojama krase prostor iznutra i izvana te svojim performansama stvaraju ugodnu klimu ljeti i zimi. Po želji kupca u PVC profile može se staviti osim dvostrukog i trostruko staklo te na taj način znatno poboljšati zvučnu i toplinsku izolaciju.

Možete odabrati i profile boljih performansi koji su prvenstveno namijenjeni za nisko energetske ili pasivne kuće u koje se standardno ugrađuju trostruka stakla te takav profil naravno možete koristiti i kod zamjene stolarije na vašem stanu, kući ili vikendici te znatno poboljšati kvalitetu življenja i smanjiti troškove grijanja zimi ili hlađenja ljeti.

Osim standardne bijele boje svaki PVC profil možete birati u raznim kombinacijama boja i drvo dekora, bilo da je boja samo izvana ili obostrano.
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori