USLUGE

Prozore, vrata i svoje usluge u potpunosti smo prilagodili potrebama klijenata. Slijedeći trendove modernih i kvalitetnih proizvoda na tržištu formirali smo cjelovitu uslugu kako bi cijeli proces izbora i nabave nove stolarije bio što jednostavniji i laganiji za Vas.

Osigurali smo Vam kompletnu uslugu, od demontiranja postojeće stolarije, uklanjanje i zbrinjavanje građevinskog i ostalog otpada, ugradnju nove stolarije i klupčica, završne zidarske radove. Sve obavljaju djelatnici Ventus mont-a što smanjuje vrijeme izvođenja radova i naknadne troškove za Vas.

U većini slučaja svaka prostorija ili stan se kompletno završi u roku od nekoliko sati do jedan ili dva dana.

Upravo u nekoliko proteklih godina bili smo zatečeni vremenskim nepogodama gdje je posebno došlo do izražaja da li su prozori, klupice, rolete pa i zidarske obrade oko prozora sa vanjske strane kvalitetno montirane i obrađene.

Kada dođe do takvih problema tek tada shvatite da niste izabrali najboljeg ponuđača već možda NAJPOVOLJNIJEG.

Naravno da sama cijena nije mjerilo kvalitete posla kojega će netko napraviti i naravno da ćete Vi morati prepoznati i odabrati nekoga tko će to napraviti baš onako kako to treba biti.

Stoga se obratite nama da Vam našim znanjem pomognemo u zamjeni stolarije i izbjegnete poteškoće koje Vas mogu zadesiti.
  • PVC vrata i prozori PVC vrata
  • PVC vrata i prozori PVC prozori
  • PVC vrata i prozori Grilje
  • PVC vrata i prozori Rolete