O NAMA


Na ovoj stranici možete naći informaciju o našem obrtu, uslugama koje nudimo i našim referencama.

Obrtu za usluge Ventus mont osnovna djelatnost je ugradnja PVC i metalne stolarije te zidarske obrade oko stolarije i ugradnja klupčica, roleta i prateće opreme za stolariju.

Vlasnik obrta je Tomislav Badanjak koji se PVC stolarijom bavi od 1997 g. te ima veliko iskustvo u proizvodnji, ugradnji i završnim radovima na području cijele Hrvatske.

PVC stolarija je u današnje vrijeme zbog brzine, praktičnosti i povoljne cijene izuzetno popularna na tržištu, bilo da se ugrađuje u novoizgrađenim objektima ili prilikom renoviranja starijih kuća, stanova ili poslovnih prostora.

Želimo Vas obavijestiti da preko nas možete kupiti sredstva za čišćenje i održavanje PVC stolarije, te masti za podmazivanje okova koje je potrebno podmazati jednom godišnje za dužu trajnost i bolju funkcijonalnost.

Kao našem budućem klijentu potrudit ćemo se da budete zadovoljni uslugom koju ćete dobiti od nas i naših djelatnika koji će obaviti završne radove na objektu brzo i kvalitetno. Zbog toga, ako ste došli na naše stranice www.ventus-mont.com, došli ste na pravu adresu.

S pouzdanjem u kvalitetu obavljenih radova, stručnost i profesionalni odnos, Vaš Ventus mont!
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori
  • PVC vrata i prozori